Workshop: Leren is een werkwoord: de moeder van alle workshops!

Een event, een happening, een workshop, een training. Een aantal mensen komen bij elkaar en willen een doel bereiken: iets weten, iets kunnen, iets voelen, iets doen. Je hebt een specifiek opgave met de workshop. Wat doe je: 500 Powerpoints en een borrel?

Of ontwikkel je een workshop die de deelnemers naar hun respectivelijke doelen brengt, die jouw opgave realiseert en die recht doet aan de verschillen in persoonlijkheid van je deelnemers?
En dat terwijl je weet precies wat je doet en waarom. En je voorbereid bent op het onverwacht een weet hoe en waar te improviseren. Dat is wat je ervaart en doet in:" De moeder van alle workshops".

7 intelligenties, 5 zintuigelijke kanalen, Zones of proximal development, Neurological Levels, Perceptual Positions, cognitive apprenticeship. Een workshop is een hamburger, de inhoud er van is het vlees.
BE VEGETARIAN.
In de workshop laten we je meerdere insteken in het hoe en waarom van leren, ontwikkelen en visie vormen ervaren, terwijl jij jouw eigen praktijkvoorbeeld 'doet'.

Oftewel, al die theorie maak je je spelenderwijs eigen terwijl je je eigen workshop ontwikkelt. It says on the tin what is in it. Alle concepten en tools die we aanreiken om workshops te ontwikkelen gebruiken we in de workshop zelf.
Confused: you won't be after reading this.